Попов впевнений, що переможе і Кличка, і Тягнибока


Голова Київської адміністрації Олександр Попов однаково серйозно ставитиметься до всіх кандидатів на посаду столичного мера на найближчих виборах у столиці.

Про це він заявив, коментуючи заяву лідера "Свободи" Олега Тягнибока щодо можливих кандидатів на посаду київського мера, повідомляє УНІАН.

На питання, чи збирається він як і раніше брати участь у виборах мера столиці і як оцінює свої шанси, Попов відповів: "Збираюся. Обов'язково здобуду перемогу".

Попов зазначив, що має потрібні аргументи, щоб переконати киян голосувати за нього.

"Я їх (аргументи) приведу під час виборчої кампанії, коли вона почнеться", – уточнив чиновник.

У продовження він сказав, що не виділяє будь-кого з можливих суперників по виборчій кампанії, як більш чи менш серйозних.

"У політиці не може бути головних і не головних. Вони всі конкуренти і з кожним потрібно рахуватися. Тому я буду однаково серйозно ставитися до всіх тих, хто буде суперником на цих виборах", – сказав Попов.

Як відомо, 12 березня Тягнибок висловив думку, що в разі відмови голови партії "УДАР" Віталія Кличка балотуватися в мери Києва, на цю посаду опозиція повинна запропонувати кандидатуру керівника фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка. Якщо ж не захоче Яценюк, то свої сили може спробувати Тягнибок.

Профільний комітет ВР пропонує провести вибори мера Києва 2 червня.

Згідно з соцопитуванням, якби вибори мера Києва відбувались на початку березня, то 31% серед тих, хто має наміри брати участь у виборах, підтримали б Віталія Кличка.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ