На ремонт погорілих квартир на Мазепи дали вже більше 3 мільйонів


КП "Служба замовника Печерського району для визначення виконавця послуг з ремонту приміщень, будинків, споруд" уклало угоду з ТОВ ТПФ "Терра" – С на відновлення після пожежі будинку по вулиці І. Мазепи, 3 (3-а).

Вартість угоди склала 2,52 мільйона гривень, пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця року потрібно завершити капітальний ремонт в межах 5, 6 поверхів та горища трьох під’їздів будинку, в якому 21 листопада  2012 року сталась пожежа.  

Компанію "Терра" – С Віктора Хоменка зі статутним капіталом 375 гривень було найнято для ремонту будинку ще у грудні. Тоді без проведення тендерних процедур з нею було укладено угоду на 0,5 мільйона гривень. Компанія задовольнила вимоги чиновників, тож 28 лютого з нею було укладено наступну угоду вартістю 2,52 мільйона гривень.

Як відомо, 21 листопада о 00.16 виникла пожежа у шестиповерховому житловому будинку на вул. Івана Мазепи, 3/5.

За даними МНС, займання виникло в мансарді на шостому поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на сусідні квартири та дах будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено 600 м. кв. даху і покриття будівлі, 8 квартир на шостому поверсі над першим та другим під’їздами.  

Як відомо, за даними програми "Гроші", усі вісім квартир, які згоріли на Мазепи, 3, займав високопоставлений чиновник з СБУ.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ