Депутат: Рейдери захопили "Київську фортецю"


У Києві відбувається рейдерське захоплення "Київської фортеці".

Про це повідомляє народний депутат Олександр Бригинець.

За його словами, приблизно о 10.00 ранку на територію "Київської фортеці" несанкціоновано в’їхав автомобіль з десятьма людьми.

"Невідомі, які не представилися керівництву музею, самовільно вивісили на фасаді будівлі, що знаходиться на балансі Міністерства оборони та розташованої за адресою: вулиця Госпітальна, 16-а табличку з назвою провулок Госпітальний, 16-а. Після цього невідомі проінформували керівництво музею про те, що тепер ця будівля належить їх фірмі", - наголосив нардеп.

Посилаючись на слова директора музею "Київська фортеця" Олени Ющенко, Бригинець додав, що невідома фірма намагалась здійснити купівлю цієї будівлі ще в 2005 році.

"Згідно з рішенням Господарського суду ця операція була визнана недійсною, оскільки будівля розташована за адресою: вулиця Госпітальна, 16-а (та 24-а), а в документах про купівлю значилась адреса : провулок Госпітальний, 16-а", - сказав Бригинець.

"Намагаючись прокрутити відому рейдерську оборудку, сьогодні рейдери знову спробували перейменувати вулицю в провулок. Працівники музею викликали міліцію та чекають на підтримку журналістів, адже на міську владу в них надії немає", - підсумував нардеп. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ