"Київавтодор" похвалився, що в Києві половина доріг уже без ям



Фото news24ua.com

Станом на 4 березня у Києві відремонтували близько 45% аварійно небезпечних ділянок доріг із глибокими ямами — 42 173 кв. м з 94 тис. кв. м.

Про цей заявив гендиректор "Київавтодору" Георгій Глинський, пише "Комерсант-Україна".

Завершити ремонт доріг у Києві повинні до 20 квітня. Утім, за словами чиновника, морози, що наступають, збільшать обсяг невідкладного ремонту, причому це може торкнутися навіть тих вулиць, на яких вже навели порядок.

"Ями можуть з'явитися на наших дорогах поруч із тими місцями, які ми відремонтували. І нам доведеться повертатися до тих вулиць, які ми за графіком уже закрили",— поскаржився Глинський.

Він повідомив, що всі наявні кошти кинуті на поточний зміст доріг, але до кінця року потрібно провести їх плановий ремонт.

"Це дозволить запобігти появі нових ям наступної зими. Поки грошей на це немає, але місто пообіцяло виділити нам 252 мільйони гривень",— розповів гендиректор "Київавтодору".

Тим часом у Держагентстві автомобільних доріг "Укравтодор" заявили, що до 1 березня в цілому по країні ями були ліквідовані приблизно на 95% основних доріг загального користування.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ