Попов божиться, що проїзд в автобусах не подорожчає



Фото kyiv.comments.ua

Голова КМДА Олександр Попов запевняє, що вартість проїзду в комунальному транспорті не підвищиться.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Управління цінової політики порахувало собівартість перевезення і вартість, яку сплачує пасажир. Відповідні розрахунки робляться лише для того, щоб зрозуміти, які кошти потрібні для компенсації цієї різниці і перевезення пільговиків", - сказав він.

"Ціни на проїзд у муніципальному транспорті – в автобусах, трамваях, тролейбусах та в міській електричці – залишаються незмінними. Я хочу заспокоїти киян – питання підвищення тарифів на проїзд ніхто не розглядає", – заявив Попов.

Він підкреслив, що комунальний транспорт бере на себе значне соціальне навантаження, зокрема, забезпечує безкоштовне перевезення пільгових категорій населення, однак, завдяки компенсації різниці в тарифах, він залишається найдешевшим на ринку перевезень.

Як відомо, з 1 березня столична влада прибрала маршрутки на Лісовому масиві міста. Їх обіцяли замінити на комунальні автобуси великої місткості.

Щоправда, станом на 4 березня маршрутки продовжували їздити на Лісовий масив.  

Після цього голова київської організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерій Липецький заявив, що, скасовуючи маршрутки, столична влада штучно створює з КП "Київпастранс" монополіста на ринку таксомоторних перевезень і незабаром може підняти ціни на проїзд.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ