У Попова хочуть витратити 15 мільйонів на членовози для чиновників


Апарат Київської адміністрації 27 лютого оголосив тендер на транспортні послуги для службових поїздок – мерія планує витратити 15 мільйонів гривень на цілодобові послуги 75 автомобілів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Зокрема КМДА збирається орендувати 33 автомобілі Toyota Camry, два легкових автомобілі бізнес-класу Chrysler 300, один позашляховик Toyota Land Cruiser та 34 інші авто.

Ці машини, а також інші автівки представницького класу будуть використовувати для обслуговування офіційних заходів у КМДА та Київській міськраді.

Модифікація автівок та рік випуску у технічній документації не вказані.

Разом з тим в офіційній дилерській мережі ціни на Toyota Land Cruiser у найдешевшій комплектації починаються з 335 тисяч гривень за Toyota LC Prado і доходить до 744 тисяч за Toyota LC 200.

Що ж до Chrysler 300, то його ціна в офіційного дилера коливається від 498 тисяч гривень до 664 тисяч гривень.

Це вже друга спроба КМДА орендувати ці автомобілі. У січні апарат оголосив тендер, на який подали заявки комунальне підприємство АТП "Київської міської ради" і Автобаза Державного управління справами.

Однак обидві заявки було відхилено через застарілість довідки з податкової служби про відсутність заборгованості з податків і зборів.

Тому перший тендер було відмінено і закупівлю оголошено знову.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ