На вихідних у столиці горіло 6 машин


Упродовж вихідних у столиці постраждали від пожежі 6 автомобілів.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Перший випадок трапився в ніч з 1 на 2 березня о 00.50. У дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Багговутівській, 8/10, зайнявся автомобіль "Skoda Favorit". Внаслідок пожежі пошкоджено салон та колеса машини.

За попередніми даними, причина загоряння – підпал.
 
Наступне повідомлення про пожежу в автомобілях надійшло того ж дня о 02.37. У дворі 16-поверхового житлового будинку на вул. Марини Цвєтаєвої, 12,  горіли автівки "Mitsubishi Pagero Sport" та "Volkswagen Passat".

Внаслідок пожежі в автомобілях згоріло та пошкоджено моторні відсіки, салони та лакофарбове покриття.

У суботу об 11.57 поблизу проїжджої частини дороги на вул. Полярній, 19, зайнявся гараж. Вогонь перекинувся на автомобілі "Volkswagen Passat" та "Mercedes".

Внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено старі побутові речі на площі 3 кв. м, закопчено стіни та стелю гаражу. У "Volkswagen" закопчено лакофарбове покриття, а у "Mercedes" пошкоджено переднє ліве крило та бампер, закопчено лакофарбове покриття авто.

3 лютого о 08.31 пожежа виникла на Подолі. У дворі 5-поверхового житлового будинку по вул. Оболонській, 35, на відкритій території горіло сміття на площі 1 кв. м. Вогонь перекинувся на сусідній автомобіль "Mercedes".  

Передбачувана причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомих осіб.

Під дією високої температури вогню згоріло та пошкоджено бампер, лобове скло, капот, передні колеса транспортного засобу.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ