У мерії похвалилися, що навіть в мороз латають дороги


Упродовж 23-24 лютого працівники КК "Київавтодор" ліквідували аварійно-небезпечну ямковість на більш ніж 3,5 тисяч кв. м.

Як повідомляє прес-служба КМДА, роботи проводилися в усіх районах столиці.

"Над поліпшенням стану дорожнього покриття працювало більше 200 осіб. Загалом з початку проведення ремонту столичних автошляхів роботи виконано майже на 30 тисячах кв. м", - йдеться в повідомленні.

У мерії наголосили, що загалом за два вихідні дні на ремонт автошляхів було використано 369 тонн асфальтобетону.

"Ремонт відбувався на Кільцевій дорозі, проспектах Палладіна, Возз’єднання, Перемоги, Червонозоряному, Харківському шосе, вулицях Гетьмана, Толстого, Саперно-Слобідській, на Площі Шевченка та на інших вулицях", - повідомили в прес-службі.

Варто відзначити, що на вихідних у столиці була мінусова температура, тоді як оптимальною для ремонту асфальту комунальники називають +8 градусів.

Роботи з ліквідації ям на дорогах триватимуть до 20 квітня, після чого до листопада поточного року продовжуватимуться роботи з поточного (середнього та дрібного) ремонту.

24 лютого подивитися, як латають дороги приїхав навіть голова Київської адміністрації Олександр Попов.

"Нарешті погодні умови дозволяють нам розпочати глобальний ремонт доріг. Тому дуже важливо – ефективно використовувати цей час", - сказав він.

За словами чиновника, спочатку необхідно відремонтувати магістральні дороги та вулиці загальноміського значення, а потім комунальники візьмуться за ремонт доріг і вулиць районного та місцевого значення, міжквартальних проїздів тощо.

З графіком ремонту доріг можна ознайомитися на сайті КМДА. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ