Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5122331fd5f91/
Українська правда
Київ

Попов хоче знати, чого "Київавтодор" переплачує за сіль

18.02.2013  14:56

Голова Київської адміністрації Олександр Попов доручив перевірити обґрунтованість ціни закупівлі комунальною корпорацією "Київавтодор" солі для посипання вулиць Києва.

Про це він сказав під час апаратної наради в мерії, повідомляють "Українські новини".

"Я дав доручення розібратися, як із ціни 220 гривень виходить 500 гривень", - сказав Попов.

Раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що місто закуповує сіль по 495 гривень/тонна.

Попов також констатував неефективність ямкового ремонту доріг у столиці і поставив вимогу, щоб "Київавтодор" провів ямковий ремонт швидше, ніж запланував.

Як повідомив гендиректор "Київавтодору" Георгій Глинський, корпорація планує завершити ямковий ремонт доріг до 15 травня.

Попов у свою чергу зазначив, що якщо "Київавтодор" до завтрашнього дня (до 19 лютого) не представить ефективну програму ремонту столичних доріг, то він буде змушений вдатися до кадрових змін у корпорації.

Зокрема, він допустив можливість звільнення Глинського.

"Я у вівторок розгляну всі пропозиції, які вони підготували, якщо я побачу, що в нас є програма, що забезпечить вирішення цієї проблеми в стислий термін, я не буду приймати кадрових рішень. Якщо я побачу, що перспектива не промальовується, то тоді можна про це говорити", - сказав Попов.

При цьому голова КМДА зазначив, що в цілому робота Глинського в зимовий період була цілком задовільною, за винятком деяких моментів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.