Попов хоче знати, чого "Київавтодор" переплачує за сіль


Голова Київської адміністрації Олександр Попов доручив перевірити обґрунтованість ціни закупівлі комунальною корпорацією "Київавтодор" солі для посипання вулиць Києва.

Про це він сказав під час апаратної наради в мерії, повідомляють "Українські новини".

"Я дав доручення розібратися, як із ціни 220 гривень виходить 500 гривень", - сказав Попов.

Раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що місто закуповує сіль по 495 гривень/тонна.

Попов також констатував неефективність ямкового ремонту доріг у столиці і поставив вимогу, щоб "Київавтодор" провів ямковий ремонт швидше, ніж запланував.

Як повідомив гендиректор "Київавтодору" Георгій Глинський, корпорація планує завершити ямковий ремонт доріг до 15 травня.

Попов у свою чергу зазначив, що якщо "Київавтодор" до завтрашнього дня (до 19 лютого) не представить ефективну програму ремонту столичних доріг, то він буде змушений вдатися до кадрових змін у корпорації.

Зокрема, він допустив можливість звільнення Глинського.

"Я у вівторок розгляну всі пропозиції, які вони підготували, якщо я побачу, що в нас є програма, що забезпечить вирішення цієї проблеми в стислий термін, я не буду приймати кадрових рішень. Якщо я побачу, що перспектива не промальовується, то тоді можна про це говорити", - сказав Попов.

При цьому голова КМДА зазначив, що в цілому робота Глинського в зимовий період була цілком задовільною, за винятком деяких моментів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ