Мерія: У київських магазинах з'явились спеціальні полиці з дешевим хлібом


У столичних магазинах, що реалізовують продукцію ПАТ "Київхліб", з'явились спеціальні полиці з соціальним хлібом.

Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, хліб "Пшеничний" реалізується у 926 роздрібних точках продажу, хліб "Печерський" – у 132, батон "Нива" – у 141, хліб "Українських домашній" – у 28 та "Арнаут" – у 28.

"Ми домовилися із "Київхлібом", що всюди, куди підприємство постачає свою продукцію, будуть створені окремі полиці із соціальними сортами хліба. Реалізація такої ініціативи дозволить споживачам чітко відрізнити хліб широкого вжитку виробництва "Київхліб" від будь-якого іншого зі схожою назвою", – зазначив Голубченко.

Як відомо, попри заяви столичної влади, що соціальні сорти хліба не дорожчатимуть упродовж усього 2013 року, хліб у столиці подорожчав з 4 лютого: зокрема, батон "Нива" з 3,3 гривні до 4,1 гривні, а хліб "Український" з 4 гривень до 4,8 гривні. 

Після цього в мерії заявили, що не подорожчав лише хліб виробництва "Київхліба", а хліб, який виробляють інші хлібзаводи, міг зрости в ціні.

Прем'єр Микола Азаров у свою чергу наказав провести перевірку підприємства "Київхліб" після раптового подорожчання соціальних сортів хліба у столиці.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ