Київрада затвердила програму розвитку Києва на 2013 рік


Київрада затвердила програму соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік на загальну суму 2,5 мільярда гривень (з них 1,2 мільярда з бюджету Києва).

За прийняття відповідного рішення на засіданні 8 лютого проголосували 69 депутатів. Не голосували фрації "Батьківщина" та УДАР.

За словами заступника голови КМДА Руслана Крамаренка, зі спеціального фонду міського бюджету на фінансування капітальних вкладень у 2013 році передбачено 403,5 мільйона гривень, повідомляє прес-служба мерії.

Ці кошти, за словами чиновника, будуть спрямовані на продовження виконання робіт з ліквідації аварійних ситуацій та на найбільш соціально важливі для міста пускові об’єкти.

750 мільйонів гривень передбачені на спорудження дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції "Виставковий центр" до Одеської площі, будівництво Подільського моста та реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі.

Також заплановано у 2013 році:

завершити реконструкцію приймального та спеціалізованих відділень Київської клінічної лікарні № 12 на вул. Підвисоцького, 4-А (перша черга);

завершити реконструкцію приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні, благоустрій території та протизсувні роботи на вул. Шовковичній, 39/1;

збудувати дві амбулаторії лікарів сімейної медицини на 120 відв./зміну: на вул. Козацькій, 67-А у Голосіївському районі, на просп. Лісовому, 23-А у Деснянському районі;

продовжити будівництва світлофорних об’єктів та влаштування велосипедних доріжок у Києві;

продовжити будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро; реконструкцію вул. А. Ахматової, просп. П. Григоренка;

збудувати під’їзну дорогу та зовнішньо-інженерні мережі до інноваційного парку "Біонік-Хілл";

відреставрувати сходи до пам’ятника Магдебурзького права у Подільському районі;

збудувати та реконструювати транспортні розв’язки: на Поштовій площі, на правобережних підходах до Південного мосту зі з’їздами з вул. Саперно-Слобідської на Столичне шосе.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ