У Києві пройде фестиваль екстремальних видів спорту



Фото extremeall.ru

24 лютого об 11.00 у парку Дружби Народів розпочнеться зимовий спортивно-музичний фестиваль екстремальних видів спорту "Snow Free Games".

Як повідомляють організатори, у програмі фесту битви на льоду і снігу, ігри та розваги, конкурси та музичні заходи.

Увазі глядачів також представлять перегони на бігових собаках, керлінг, хокей та лицарські турніри на льоду, крім того, усі охочі зможуть спробувати свої сили у катанні на конях і сафарі на квадроциклах, у сімейному конкурсі з ліплення сніговиків та продемонструвати вправність в арбалетному та лучному тирах.

Близько 50 спортсменів з України та Росії продемонструють глядачам вправність, швидкість, силу і справжній спортивний дух під час міжнародних змагань з льодолазіння "Free Games Ice-Climb Fest, організовані командою Ledolaz.com.

На етапі кваліфікації всі учасники змагань по черзі пройдуть 7 складних трас, у фінал вийдуть лише найкращі та найбільш екстремальні спортсмени. Спортивну боротьбу вони продовжать у дуелях – одночасному швидкісному проходженні паралельних трас.

Крім того, організатори пригощатимуть учасників та гостей заходу лицарським кулішем та фестивальним глінтвейном. Також усі охочі зможуть приготувати для себе смачні м’ясні страви на мангалах.

Кульмінацією спортивно-музичного свята стане велике вогнище, біля якого можна зігрітися, потанцювати та обмінятися враженнями з друзями і новими знайомими.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ