За бійки під час обрання Громадської ради Попова порушили 20 справ


Столична міліція відкрила за заявами громадян 20 кримінальних проваджень щодо подій 29 січня у Головпоштамті при обранні Громадської ради КМДА.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

У міліції повідомили, що 29 грудня при обранні Громадської ради виникли сутички і штовханина, внаслідок чого у приміщенні залу по вулиці Хрещатик, 22 було пошкоджено кілька вікон, двері та крісла, а один із присутніх застосував вогнегасник.

"Завдяки зладженим та оперативним діям правоохоронців конфлікт було врегульовано. Після сутички до правоохоронців звернулись громадяни, які під час штовханини отримали тілесні ушкодження, адміністрація будівлі, де проходило засідання, та народні депутати", - відзначили в міліції.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкриті кримінальні провадження одразу за кількома статтями: "Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень", "Умисне знищення або пошкодження майна", "Хуліганство", "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян" та "Втручання в діяльність державного діяча" Кримінального кодексу".

"Під час досудового розслідування слідчі з’ясують усі обставини події, що мала місце 29 січня", - відзначили в міліції.

Як відомо, під час установчих зборів Громадської ради при КМДА 29 січня відбулася бійка між "Свободою" і невідомими людьми від "Молодих регіонів".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ