У Києві за добу затримали двох п’яних водіїв маршруток


Працівники ДАІ лише за добу затримали двох водіїв маршруток, які виїхали на маршрут у нетверезому стані. 

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Крім того, у рамках перевірки на пасажирському транспорті за 5 днів даішники склали більше 80 протоколів на водіїв-пасажироперевізників.

"При відпрацюванні території прилеглої до "Центрального" та "Південного" залізничного вокзалів з 23 по 27 січня, інспектори ДАІ за порушення ПДР до відповідальності притягнули більше 80 водіїв, які задіяні на перевезенні пасажирів", - розповів начальник управління столичної ДАІ Анатолій Курінний.

За його словами, власники транспортних засобів, нехтують вимогами безпеки і встановлюють додаткові сидіння, блокують аварійні виходи і мають несправні вогнегасники.

Зокрема, за цей час інспектори ДАІ виявили 37 відхилень від встановленого маршруту, 20 порушень водіями вимог дорожніх знаків, а також зафіксували 6 грубих порушень правил перевезення пасажирів.

"Крім того, водії дозволяють собі сідати за кермо та перевозити пасажирів не маючи відповідних документів. За час перевірки виявлено 13 таких порушників. Непоодинокі випадки, коли водії взагалі сідають за кермо у нетверезому стані і наражають на небезпеку не тільки себе, але й пасажирів", - додав Курінний.

Він наголосив, що перевірки водіїв тривають.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ