Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/51011d8a58f8f/
Українська правда
Київ

У "Київенерго" кажуть, що відключили світло на Осокорках за борги

24.01.2013  12:39

Відключення дачного кооперативу "Межозерний" на Осокорках від енергопостачання викликане його боргами і завданими збитками на 190 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Станом на 23 січня заборгованість кооперативу перед "Київенерго" становить 97 тисяч гривень, а завдані втручанням у роботу приладу обліку збитки – 92,8 тисячі гривень", - наголосили у компанії.

У "Київенерго" наголосили, що виявивши накопичення боргу, "завчасно і неодноразово" попереджали керівництво кооперативу "Межозерний", з яким підписаний договір на електропостачання, про припинення енергопостачання.

"Незважаючи на попередження про можливе відключення, борг продовжував накопичуватися, і зрештою енергопостачання кооперативу було припинене у грудні 2012 року, оскільки законодавство забороняє постачати електроенергію безкоштовно. Після відключення з боку споживача було кілька спроб повторно несанкціоновано підключитися", - наголосили в "Київенерго".

"Крім того, ще у лютому 2012 року фахівці компанії виявили факт втручання у роботу приладу обліку електроенергії з боку кооперативу", - додали в компанії.

У "Київенерго" відзначили, що 24 січня кооператив запропонував компанії графік погашення заборгованості за спож

Як повідомлялося раніше, на Осокорках сімсот приватних будинків відключили від електропостачання. Люди сидять без світла 12 діб. 

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.