У "Київенерго" кажуть, що відключили світло на Осокорках за борги


Відключення дачного кооперативу "Межозерний" на Осокорках від енергопостачання викликане його боргами і завданими збитками на 190 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Станом на 23 січня заборгованість кооперативу перед "Київенерго" становить 97 тисяч гривень, а завдані втручанням у роботу приладу обліку збитки – 92,8 тисячі гривень", - наголосили у компанії.

У "Київенерго" наголосили, що виявивши накопичення боргу, "завчасно і неодноразово" попереджали керівництво кооперативу "Межозерний", з яким підписаний договір на електропостачання, про припинення енергопостачання.

"Незважаючи на попередження про можливе відключення, борг продовжував накопичуватися, і зрештою енергопостачання кооперативу було припинене у грудні 2012 року, оскільки законодавство забороняє постачати електроенергію безкоштовно. Після відключення з боку споживача було кілька спроб повторно несанкціоновано підключитися", - наголосили в "Київенерго".

"Крім того, ще у лютому 2012 року фахівці компанії виявили факт втручання у роботу приладу обліку електроенергії з боку кооперативу", - додали в компанії.

У "Київенерго" відзначили, що 24 січня кооператив запропонував компанії графік погашення заборгованості за спож

Як повідомлялося раніше, на Осокорках сімсот приватних будинків відключили від електропостачання. Люди сидять без світла 12 діб. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ