Попов просить киян обходити слизькі тротуари



Фото biznesars.ru

Голова Київської адміністрації Олександр Попов звертається до столичних мешканців з проханням бути обережними та уважними на слизьких дорогах та обирати найбільш безпечний маршрут руху.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

"Особливо обережними необхідно бути під час пересування слизькими ділянками тротуарів та сходами підземних переходів", - йдеться в повідомленні.

Окремо Попов закликав автомобілістів за можливості утриматись від поїздок без нагальної потреби.

Чиновник також закликав голів районних адміністрацій, підприємств та установ усіх форм власності з проханням докласти всіх зусиль, щоб створити умови для безпечного пересуваннями вулицями і автошляхами столиці.

"Ми невідкладно маємо мобілізувати всі наявні людські та технічні ресурси для боротьби із наслідками негоди. В першу чергу мова йде про організацію безпечного підходу до медичних та освітніх закладів, зупинок громадського транспорту, станцій метрополітену тощо. Також я закликаю керівників об’єктів торгівлі приватної форми власності подбати про заходи безпеки на закріплених за ними територіях", – наголосив Попов.

У прес-службі мерії наголосили, що станом на 13.00 22 січня усі комунальні служби міста мобілізовані для усунення наслідків негоди. Зокрема, задіяно 327 одиниць техніки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ