Черновецький знову нагадав про себе: повернувся у бізнес. ФОТО


Інвестиційна компанія Леоніда Черновецького запустила свій офіційний сайт chernovetskyiinvestments.com.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Відповідно до інформації, вказаної на сайті, відтепер претенденти інвестицій мають можливість подати свої інвестиційні пропозиції у встановленій Chernovetskyi Investment Group формі", - йдеться в релізі.

Сайт компанії Черновецького

Як зазначається, це дозволить здобувачеві інвестицій скласти більш якісне резюме свого проекту, а також в цілому прискорить процес обробки значного потоку вступників звернень.

Екс-мер обіцяє перетворювати ідеї на гроші 

"Сайт компанії – це не просто візитна картка Chernovetskyi Investment Group. Головне – він є інструментом ефективної комунікації з партнерами та здобувачами інвестицій, яка гарантує обробку нашими фахівцями кожної отриманої інвестиційної пропозиції, а також інших письмових звернень безпосередньо керівництвом CIG", - цитують у релізі Леоніда Черновецького.

Черновецький є почесним президентом своєї компанії 

Як повідомлялося раніше, після своєї відставки з посади мера Києва Черновецький вирішив створити міжнародний інвестиційний фонд.

За його словами, Фонд буде розпоряджатися коштами, отримані від продажу "Правекс-Банку" (750 мільйонів доларів), а також коштами, "які будуть інвестувати в нього інші інвестори по конкретних проектах".

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ