На Пейзажці відкрили ігровий майданчик для дітей



14 січня на Пейзажній алеї відкрився новий арт-об’єкт – "Дитячий арт-парк "Пейзажка: два світи".

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Новий майданчик авторства Федора Баландіна і Костянтина Скритуцького покликаний не лише розважати, а й розвивати.

На відкриття майданчику прийшло столичне керівництво, до чого працівники місцевого ЖЕку готувалися цілих три дні, прибираючи сніг і лід.

Як повідомив "Українській правді" Юрій Чічак, на частині алеї, протяжністю в 150-200 метрів трудилися "добрий десяток людей з лопатами, трактори, КАМАЗи і ЗІЛи. Сніг прибрали, щедро насипали солі і піску".

На новому майданчику зобразили корупціонерів. Як відомо, прокуратура Києва раз у раз звітує про затримання нових хабарників в органах влади  

Крім того, керівництво ЖЕКу ще в суботу почало розганяти автомобілістів, що мешкають у навколишніх будинках, щоб не псували відеокартинку припаркованими автомобілями, коли зніматимуть чиновників.  

 Павук-рекетир. До слова нову "Пейзажку" обнесли гратами

"Заїжджаю (у суботу) у свій двір, паркуюся в ряді машин. Підходить заступник директора ЖЕКу і з'ясовує, чому я сюди приїхав, потім в приказному тоні: "В Понеділок до 9.00, щоб машину забрали"! На моє запитання: "У чому справа?", відповідає: "А що, ви думаєте ми тут так поприбирали, щоб ви машини ставили!", - обурився столичний мешканець.

Знайомтесь: це - крокодил-хабарник 

Як повідомляє прес-служба мерії, на території арт-парку в ігровій алегоричній формі дітям показане ставлення громадян до сплати податків.

"Тож педагоги й батьки матимуть змогу в такій цікавій формі пояснити малечі основи побудови цивілізованої економіки", - відзначили в КМДА.

Щоправда, є і позитивні скульптури. Наприклад, ось такі кольорові крани  
Дивна скульпутра, у якій не відразу вдається впізнати грушу  

Відкривати новий майданчик прийшло мало не все міське керівництво і навіть перший віце-прем'єр. 

Чиновники вийшли з-під "змія - голови банди корупціонерів, хабарників та рекетирів". Фото з сайту КМДА
Зліва направо: голова Шевченківської РДА Сергій Зимін, голова КМДА Олександр Попов та перший віце-прем'єр Сергій Арбузов. Кажуть, що через них місцевим мешканцям не дозволяли паркувати машини у власних дворах
Потім були танці і колядки  

Фото Української правди

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ