На свята у Києві збільшать кількість громадського транспорту


КП "Київпастранс" планує збільшити кількість рухомого складу наземного громадського транспорту на час святкування Нового року та Різдва Христового.

Так, 31 грудня з 20.00 кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв на маршрутах буде збільшено відповідно до пасажиропотоку, повідомляє прес-служба КМДА.

У ніч з 31 грудня на 1 січня роботу наземного громадського транспорту буде продовжено до 04.30. Крім того, роботу окремих маршрутів також буде організовано й після зазначеної години зі збільшеними інтервалами руху.

На період проведення святкових заходів на Хрещатику та Майдані Незалежності роботу автобусів №24 буде організовано за скороченим маршрутом – "Музей історії ВВВ – Європейська площа".

Також 7 та 19 січня відповідно до пасажиропотоку буде збільшено кількість рухомого складу наземного громадського транспорту  на автобусних, тролейбусних та трамвайних маршрутах.

У "Київпастрансі" повідомили, що з 1 до 13 січня електропоїзди кільцевої міської електрички будуть курсувати відповідно до графіку вихідного дня.

Робота спеціальних автобусних маршрутів №№ 59, 60, 61, тролейбусного маршруту № 28 та трамвайних маршрутів №№ 4, 5 буде узгоджена з графіком роботи міської електрички

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ