Депутати Кличка мало не побили "кнопкодавів" з Київради. ВІДЕО



Кличко мало не сів на голову, щоб завадити "кнопкодавству"

Між депутатами від партії "УДАР" та фракції "Спортивний Київ" виник конфлікт через голосування чужими картками.

Під час розгляду блоку земельних питань депутати від "Спортивного Києва" голосували чужими картками, через що виник конфлікт між нардепом Віталієм Карпунцовим і головою "Спортивного Києва" Віктором Гринюком.

За словами депутата від "УДАРУ" Олексія Давиденка, нардеп Карпунцов підійшов до фракції ГАК, щоб витягти картку Олександра Пабата, "який зараз на відпочинку".

"З'ясувалося, що ГАКівці відламали половину картки, щоб було не видно, що нею голосують. Після зауваження, депутат Гринюк у грубій формі відповів Карпунцову. До бійки не дійшло, але виник серйозний конфлікт", - сказав він.

Після цього кілька депутатів від "УДАРу" підішли до місць інших депутатів, щоб завадити голосуванню за відсутніх.

Секретар Київради Галина Герега закликала нардепів зайняти місця, які для них підготували, і "не втручатись в роботу пленарного засідання".

"Ми зараз вирішуємо питання, як стосуються наповнення міського бюджету. Я звертаюсь шостий раз: голосуйте персонально кожен своєю карткою. Не провокуйте! Я вимушена зараз буду закрити пленарне засідання: при такій ситуації не можливо проводити роботу", - пригрозила Герега.

Після цього депутати від "УДАРу" розійшлися по залі, щоб проконтролювати голосування.

Як відомо, 20 грудня під час засідання Київради в дверях сесійної зали сталася сутичка через голосування чужими картками. Після цього Герега оголосила безстрокову перерву, але засідання 20 грудня так і не продовжилося – його перенесли на 25 грудня. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ