З літа 2013 року дітей можна буде записати в садочок по інтернету – мерія


Наступного року електронна система запису дітей до дитсадка запрацює в усіх дитячих закладах столиці.

Про це повідомили у Головному управлінні освіти й науки КМДА.

Згідно з повідомленням, наразі "Електронна система запису до дошкільних навчальних закладів" працює в Оболонському районі, водночас тестовий запуск системи онлайн-реєстрації дітей відбувся у Печерському та Дарницькому районах.

"Планується, що до кінця поточного 2012-2013 навчального року електронна система запису дітей запрацює в усіх дитячих садках столиці", йдеться в повідомленні.

В управлінні наголосили, що веб-портал електронної системи міститиме інформацію щодо кожного дошкільного навчального закладу міста Києва: адресу та контакти, рік побудови, кількість місць у групах дітей різних вікових категорій, фотографії дошкільного навчального закладу, інформацію про спеціалізацію закладу, а також про додаткові освітні послуги, умови харчування, стан ігрового майданчика тощо.

"Так, зайшовши на портал, батьки зможуть ознайомитись із роботою будь-якого дитячого садочка міста та зареєструвати там дитину, вказавши всі необхідні дані. Згодом їм буде надано на вибір 5 закладів, до яких вони зможуть влаштувати свою дитину", - пообіцяли в мерії.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ