Пацієнтів Інституту ортопедії виписують через холод


Пацієнтів Інституту травматології та ортопедії, що на вулиці Воровського, 27, виписують через те, що в лікарні відключили тепло. 

Про це "Українській правді. Київ" повідомили самі хворі. 

Зокрема, за словами пацієнтів, багатьох з них перевели в інші лікарні, а іншим сказали забирати речі і готуватися до виписки.

"Зібрали пацієнтів і сказали або збирати речі, або переходити в інші лікарні", - розповів один з пацієнтів "Українській правді. Київ".

Водночас, за словами директора закладу Герасименка Сергія, усі питання з хворими було швидко вирішено.

"Труби порвало не у нас, а в кількохстах метрів від нас. Про відключення тепла нас попередили вчора, тож ми могли підготуватися до цього. Зокрема, кого можна було з пацієнтів відправили на виписку, а кого не можна – перевели в інші медзаклади", - розповів він.

Зокрема, за словами Герасименка, виписано близько 300 пацієнтів і переведено 45.

"45 людей розподілили по трьох лікарнях. За ними слідкують наші лікарі – їм треба ходити на роботу, а чи в інститут, чи в іншу лікарню, різниці немає", - сказав головлікар.

Він також висловив сподівання, що за 1-2 дні Інституту повернуть тепло, і всі пацієнти повернуться.  

Як відомо, через ремонт у теплокамері на вулиці Дмитрівській, 2 о 8.00 20 грудня відключили від тепла 267 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 8 шкіл і 212 відомчих будинків.

Тепло обіцяють повернути 21 грудня до обіду. 

Температура повітря 20 грудня становить -15 градусів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ