Підпірна стіна Володимирського узвозу в аварійному стані


Пам’ятний знак Першому київському трамваю демонтовано через аварійний стан підпірної стіни Володимирського узвозу, який влада зібралася підсилити в рамках реконструкції Поштової площі. 

Таку відповідь отримав на запит депутат Олександр Бригинець, повідомляє прес-служба нардепа.

"Цією відповіддю на мій запит київська влада підтвердила, що навколо стану Володимирського узвозу є серйозна проблема, яку влада приховували від киян. З іншого боку, допускаю, що стан узвозу погіршився через ремонтно-реставраційні роботи навколо Поштової площі", - сказав він.

На думку депутата, аварійний стан Володимирського узвозу потребує термінових дій з убезпечення гори від зсуву, тому владі потрібно, швидше за все, перекрити рух по узвозу, що призведе до повного транспортного колапсу в Києві. 

Після завершення робіт з реконструкції зазначеної підпірної стіни, влада обіцяє повернути пам’ятний знак Першому київському трамваю на теж місце. 

Як відомо, 25 листопада з Поштової площі зник пам’ятник Першому київському трамваю, що був встановлений на місці звідки він пішов Володимирським узвозом у свій перший рейс.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ