У Києві влаштують новорічну дискотеку та фестиваль вертепів


Упродовж грудня-січня у столичних районах відбудеться низка розважальних новорічних та різдвяних заходів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, у Голосіївському парку культури й відпочинку ім. М. Рильського 19 грудня влаштують велике театралізоване новорічне дійство засвічення центральної районної ялинки – "Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає!". Початок заходу о 15.30.

Також у районі відбудеться цикл новорічних програм для школярів "Новий рік – це казка, диво! Хай же буде він щасливим!". Вистави проходитимуть з 25 до 29 грудня у Будинку дитячої та юнацької творчості району, а 8 січня о 17.00 у Будинку культури "Конча-Заспа".

У Дарницькій райдержадміністрації 19 грудня відкриється вітальня Діда Мороза. А о 16.00 у парку ім. Воїнів-інтернаціоналістів відбудеться районне театралізоване свято засвічення ялинки.

Ще одна новорічна красуня засяє 22 грудня біля Палацу культури "Дарниця". Там же 19 січня, на Водохреща, відбудеться святковий концерт фольклорних колективів.

"Свято засвічення районної новорічної ялинки" з конкурсами, розвагами, забавами для дітей відбудеться 19 грудня і в Деснянському районі біля будівлі РДА.

А в ніч на 1 січня на цій же площі можна буде досхочу натанцюватися під час "Новорічної дискотеки".

Вогні на головній ялинці Дніпровського району запалять 19 грудня в Парку культури та відпочинку "Перемога". Відбудеться урочисте дійство під спалахи святкового феєрверку.

На Оболоні засвічення ялинки традиційно відбудеться поблизу ст. м. "Мінська". Тут же святкуватимуть Новий рік у ніч на 1 січня аж до самого ранку.

Мешканців Печерська запрошують взяти участь у запаленні святкових вогнів новорічного дерева на площу біля Київського палацу дітей та юнацтва. Цього ж дня у будинку творчості розпочнуться новорічно-різдвяні вистави для дітей.

На Подолі новорічну ялинку засвітять на Контрактовій площі, теж на Миколая – 19 грудня. А 22 грудня у парку культури та відпочинку "Куренівський" відбудеться святкова програма.

Новорічний настрій обіцяють і мешканцям Святошина. Засвічення ялинки, виступи аматорських фольклорних колективів району та атракціони для дітей – усе це чекає на святошинців 19 грудня в парку "Інтернаціональний".

У Солом’янському районі засяють одразу дві новорічні красуні: у сквері ім. М. Островського та парку "Відрадний", де можна буде також зустріти Новий рік із піснями й розвагами.

"Чарівні вогні красуні-ялинки" – це свято засвічення новорічної ялинки з театралізованою концертно-розважальною програмою, що відбудеться 19 грудня у парку ім. Т.Шевченка у Шевченківському районі міста.

Також протягом грудня-січня в Центрі культури та мистецтв Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова триватиме IV загальнорайонний фестиваль вертепів "Різдвяна зірка".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ