Прокуратура взялася за будівництво на Драгомирова. Оновлено


Прокуратура Печерського району Києва зобов’язала контролюючі органи перевірити законність проведення будівництва багатоповерхівки по вул. Драгомирова, 2а.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вимоги про проведення перевірок направлено до столичної Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, Головного управління земельних ресурсів КМДА та Державної інспекції сільського господарства в м. Києві. 

"Після отримання висновків контролерів буде прийнято рішення відповідно до закону", - наголосили в прокуратурі.  

Як відомо, на вул. Драгомірова, 2а у Печерському районі Києва впритул до дитячого майданчика на зеленій зоні ведеться будівництво багатоповерхівки.

За словами депутата фракції "Республіка Київ" у Київраді Дениса Москаля, будівництво ведеться, незважаючи на те, що Інспекція держархбудконтролю скасувала дозвіл на проведення будівельних робіт.

"Архітектурно-будівельна інспекція скасувала дозвіл на будівництво на цій ділянці, тож у забудовника немає законних підстав для проведення робіт. Разом з тим, ігноруючи рішення інспекції, забудовник продовжує споруджувати багатоповерхівку на зеленій зоні впритул до дитячого майданчика", - сказав він.

Депутат зауважив, що місцеві мешканці самостійно встановили дитячий майданчик на вул. Драгомірова та облаштували зелену зону.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ