У метро за неповний рік покалічились 70 людей


Упродовж 11 місяців 2012 року у Київському метрополітені сталося 70 травматичних випадків із пасажирами.

Як повідомляє прес-служба підземки, 37 із них сталися через особисту необережність людей, 24 – стали наслідком порушення Правил користування метро, 7 пасажирів отримали травми внаслідок раптового погіршення самопочуття, ще 2 – з інших причин.

"Найчастіше пасажири травмуються під час перебування на ескалаторах – 23 випадки, на сходах – 14 випадків, а також на платформах станцій – 8 випадків", - йдеться в повідомленні.

Як наголосили у підземці, з початку року 9 дітей віком від 2 до 7 років отримали травми різних ступенів тяжкості, 8 із цих випадків трапилися на ескалаторах станцій.

"До скоєння дітьми травмонебезпечних вчинків призвела безвідповідальність батьків та недотримання Правил користування метрополітеном", - наголосили у прес-службі метро.

Як відомо, лише за один день 31 жовтня у підземці сталося три надзвичайні події, внаслідок чого травмувалися люди. Зокрема, вранці 31 жовтня на станції метро "Хрещатик" на рейки впав хлопець, у результаті чого якийсь час був зупинений рух поїздів на Святошинсько-Броварській лінії.

Згодом на станції метро "Золоті ворота" обірвався один з гумових поручнів ескалатора, важко травмувавши жінку. Ще пізніше закрили станцію "Палац спорту" через поломку ескалатора внаслідок того, що в ньому застряв черевик невідомого. 

26 листопада на станції "Дніпро" впав на колію і загинув під потягом молодий чоловік.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ