Частина киян сидять без електрики: сніг обірвав дроти


Станом на 12.00 11 грудня "Київенерго" отримала 39 заявок щодо відсутності електропостачання через пориви повітряних ліній 0,4 кВ.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Ці пориви зафіксовані переважно у приватних секторах Голосіївського та Солом‘янського районів, оскільки саме приватні будинки частково живляться від повітряних ліній 0,4 кВ", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим "Київенерго" посилило чергування аварійно-відновлювальних бригад для ліквідації поривів повітряних ліній електропередач внаслідок негоди.

"Пориви спричинені сильними снігопадами, налипанням снігу та падінням гілок дерев на повітряні лінії", - відзначили в компанії.

У "Київенерго" додали, що аварійні бригади здійснюють ліквідацію поривів у цілодобовому режимі і обіцяють, що у більшості випадків відновлення електропостачання "відбувається упродовж кількох годин після надходження заявки".

"Закликаємо киян бути обережними при виявленні обірваного дроту! Не наближайтеся до нього і негайно повідомляйте про це інформаційно-довідкову службу "Київенерго" за телефоном 15-88 або 201-58-79 для дзвінків з мобільного", - попередили в комапнії.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ