Попов розповів, хто "крайній" у прибиранні снігу


Голова Київської адміністрації Олександр Попов заявляє, що керівництво райадмінстарцій несе персональну відповідальність за прибирання столиці від снігу.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

"Звертаюся до голів райдержадміністрацій: пам’ятайте, що ви несете персональну відповідальність за якість очищення міста від снігу. І якщо будуть серйозні збої у цій роботі – я зроблю відповідні висновки щодо вас, та інших посадових осіб, на яких покладені ці обов’язки", - сказав Попов.

"Крім того, у мене є претензії щодо прибирання снігу на зупинках міського громадського транспорту та на кінцевих зупинках маршрутних таксі. Вважаю цю роботу незадовільною і вимагаю негайно виправити ситуацію", – наголосив Попов.

Він додав, що є проблеми і в очищенні балансових територій, зокрема, у комунальних підприємств з утримання зелених насаджень Подільського, Деснянського, Солом’янського та Святошинського районів.

У той же час, Попов відзначив активну роботу працівників житлово-комунальних установ та подякував двірникам, навантаження на яких у декілька разів вище, ніж звичайно.

Він також дав доручення напередодні нового року відзначити найсумлінніших працівників галузі.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ