Голова КМДА під новий рік планує "почистити" ряди чиновників


Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що у Києві не планується великих чисток, але кілька чиновників будуть звільнені за невиконання свої обов’язків.

Про це він сказав в інтерв’ю "Сегодня".

"Ніяких заяв (на звільнення) ми не писали. Що стосується керівництва районів, то в нас будуть зміни, я давно про це говорив. На останній колегії я попередив деяких глав адміністрацій, що маю намір їх змінити. Ті, хто  відстають, повинні поступитися місцем іншим. Думаю, у грудні остаточно визначимося", - сказав Попов.

Він відзначив, що мова, зокрема, про керівництво Деснянського району, ситуація якому "складна" і голова якого Віктор Жеребнюк уже пішов у парламент, і Святошинського району, який у рейтингу КМДА "посідає друге місце з кінця".

"Зайняти посади бажаючих багато, а таких, що вміють працювати, – практично немає", відзначив Попов.

Він також відзначив, що вже має кілька кандидатур на місце Жеребнюка.

"У мене кілька кандидатур, я б не хотів зараз називати прізвища, хочу сам ще визначитися", - додав чиновник.

Попов також не виключив, що може піти з посади хтось з його заступників.

"Я б не хотів говорити, що хтось постраждає. А чутки ходили завжди. Усе залежить від того, чи знайдуться більш ефективні претенденти, якщо я вирішу підсилювати якісь напрямки в місті. Я спрацювався із цими людьми, і хоч у мене є претензії до декого з них, я вважаю що вони патріотичні щодо Києва й працюють, не шкодуючи себе", - підсумував Попов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ