Попов обіцяє покарати "крайніх" за неприбраний сніг


Голова КМДА Олександр Попов обіцяє навести лад із прибиранням снігу в столиці та покарати винних чиновників.

Про це він сказав журналістам у п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я думаю, що якщо з ранку і були проблеми, то до вечора ситуація покращиться. Але є форс-мажорні моменти. Наприклад - вночі йшов дощ, вранці мороз, і навіть якщо двірник виходить працювати о 6-й ранку, він не встигає прибрати всю територію", - сказав Попов.

За його словами, у багатьох людей складаються негативні враження про роботу ЖЕКів та комунальних служб, оскільки люди ходять на роботу зранку і не бачать, як сніг прибирається протягом дня.

"Але якщо ввечері такі проблеми - це вже інша справа. Потрібно карати керівників ЖЕКів, що вони не організували цей процес", - зазначив Попов.

Голова КМДА також повідомив, що в п'ятницю мають бути складені протоколи щодо суб'єктів підприємницької діяльності, які є відповідальними за прибирання прилеглих до їхніх об'єктів територій.

"Також є території, за які відповідальний "Київпастранс", інші підприємства. Ми складаємо протоколи, по-перше, виносяться попередження, по-друге, застосовуються штрафи", - додав він.

"Ми наведемо лад. Може, десь із запізненням, але те, що ми впораємося - у мене немає жодних сумнівів. Першим завданням було забезпечити життєдіяльність міста: проїзд автомобілів, машин швидкої допомоги, підходи до дитячих садків і лікарень", - наголосив Попов.

Як відомо, у четвер Попов розкритикував уряд за несправедливий, на його думку, бюджет.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ