Ялинки в Києві почнуть продавати з 15 грудня


З 15 грудня у столиці розпочнуть роботу 120 спеціально облаштованих майданчиків із продажу натуральних ялинок.

Ці пункти працюватимуть на території ринків та стаціонарних закладів торгівлі з 15 до 31 грудня включно, повідомляє прес-служба КМДА.

Також ялинки можна буде купити безпосередньо з лісгоспів на районних суботніх сільськогосподарських ярмарках у всіх районах столиці 15, 22 та 29 грудня.

"До продажу надходитимуть ялинки з чіпами, без яких дерева вважатимуться незаконно зрубленими. А за пластиковою биркою зі штрих-кодом можна буде дізнатися звідки дерево походить та переконатися в законності його заготівлі", - нагадали в КМДА.

Водночас правоохоронці додають, що тих, хто купить дерево без чіпа, може оштрафувати патруль ДПС на 274 гривні.  

Як повідомлялося раніше, купити новорічне дерево заввишки близько метра можна буде мінімум за 50 гривень, від 1,5 метра – 100 гривень, пишні сосни до 2-2,3 метра будуть коштувати 250-300 гривень.

Ялинку можна буде купити:

1. У Печерському районі — у супермаркеті "Фуршет" (вул. Басейна, 4), два майданчики на "Печерському ринку" з продажу сільгосппродукції (Печерська площа, 1) та одна точка на "Печерському ринку", що на вул. Кіквідзе, 1/2.

2. У Шевченківському — у магазині "Квіткова галявина" (вул. Мельникова, 1), на ринку "Нивки" (вул. Щербакова, 47) та на Бессарабському ринку (Бессарабська площа, 2).

3. У Солом’янському — два куточки на ринку "Відрадненський" (бульв. І. Лепсе, 18), на Солом’янському ринку на підприємстві "Гарант" (вул. Солом’янська, 24) та у торговельному майданчику "Анела" (вул. Героїв Севастополя, 37).

4. У Дніпровському — у торговельному комплексі "Райдуга" (вул. Попудренка, 9-Г), на ринку "Автозапчастини" у ТОВ "Парк-сервіс" (бульв. Перова, 19-А) та у дитячому торговельному комплексі "Сапсан" (вул. А. Малишка, 5).

5. У Деснянському — по п’ять майданчиків у торговельному центрі "Маяк", що на просп. Маяковського, 75/2 та на вул. Попудренка, 96. Два майданчики облаштовано на ринку "Форест-груп" (вул. Кіото, 10).

6. У Святошинському — у торговому центрі "Борщагівський" (вул. Зодчих, 58-А), біля універсаму № 12 (вул. Жолудєва, 4) та у магазині "Ілліс" (вул. Чорнобильська, 16/80).

7. У Дарницькому — у гіпермаркеті "Епіцентр К" (пр. П. Григоренка, 40), на "Агроринку" (вул. Вербицького, 32) та по чотири куточки на "Дарницькому ринку" (вул. Сормовська, 15, вул. Бориспільська, 3). Також 20 куточків обладнано на ринковому майданчику "Приозерний" (пр. П. Григоренко, 32-Д).

8. У Голосіївському — у супермаркеті "Метро" (вул. Кільцева дорога, 1-В), у супермаркеті "Магеллан" (просп. Глушкова, 13-Б), 15 майданчиків на території ринку "Володимирський" (вул. Горького, 115).

9. У Оболонському — на ринку "Оболонь" (вул. Героїв Дніпра, 4), на "Куренівському ринку" (вул. Фрунзе, 1) на "Книжковому ринку" (вул. Вербова, 23).

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ