Охоронець, що вижив у "Каравані", так і не отримав обіцяної допомоги


Охоронцю, що вижив після розстрілу у "Каравані", заможні власники торгово-розважального центру, попри обіцянки на камери, не дали ні копійки.

Про це йдеться в сюжеті програми "Гроші".   

За словами рідних постраждалого Павла Феденкова, в "Каравані" відповідальність тепер скидають на Держгірпромнагляд. Мовляв, охоронець постраждав на роботі, тож хай держава платить компенсацію.  

Однак, відразу після трагедії, що трапилася у "Каравані", менеджери ТРЦ заявили, що передусім важливо допомогти родинам загиблих співробітників.

"Ми зв'язуємося з сім'ями для того, щоб підтримати їх, надати матеріальну допомогу і психологічно допомогти пережити трагедію", - розповів гендиректор "Каравану" Денис Случинський.

Зокрема, батько одного з розстріляних охоронців – Дмитра Марченка – за життя сина отримав 100 тисяч гривень. Чи отримали гроші сім'ї інших загиблих – невідомо.

Керівництво "Каравану" обіцяли допомогти і Феденкову, який дістав дві кулі – у груди та шию, але вижив.

"Сума поки обговорюється. Скажу від імені компанії, що вона буде досить серйозною", - заявив відразу після трагедії Случинський.

Однак за 2 місяці після кривавої трагедії постраждалий охоронець так і не отримав ніякої компенсації.

Як відомо, головний свідок у справі про стрілянину в "Каравані" Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них. Правоохоронці, у свою чергу, кажуть, що Феденков таки упізнав у Мазурку нападника.

Як відомо, 26 вересня доволі молодий чоловік убив трьох охоронців у столичному торгівельному центрі "Караван" та поранив четвертого. Перед цим камери охорони зафіксували, як він здійснював покупки і вкрав флешку.

МВС встановила, що убивця – Ярослав Мазурок 1974 року народження. Чоловіка довго розшукували. А 7 листопада тіло чоловіка, схожого на підозрюваного Мазурка знайшли у столичному парку.

За даними міліції, він вчинив самогубство.

Однак дружина Ярослава Мазурка запевняє, що людей у "Каравані" вбив не її чоловік, а рідну їй людину прибрали тільки через те, що він був дещо схожий на вбивцю, але відмовився брати на себе чужу провину

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ