На лівому березі цілий житловий масив залишився без газу


4 грудня у Дніпровському районі стався серйозний витік газу, внаслідок чого житловий масив ДВРЗ залишився без газопостачання.

Як повідомляє прес-служба "Київгазу", аварія сталася через несанкціоноване і неузгоджене будівництво офісно-житлового комплексу по вулиці Харківське шосе, 19.

"Замовником будівництва цього об'єкта є UkoGroup, підрядником – "Мега Сіті". За самовільне втручання в роботу газотранспортної системи винні будуть суворо покарані", - наголосили в "Київгазі".

Так, без газу залишилися мешканці вулиць Новоросійської, Літинської, Таганрогської, Винахідників, Волхівської, Рогозівської, Макаренка, Довбуша, Дундича, Семафорної, Паровозної, Сеноманської, Лазо, Марганецької, Машиністівської, Ольхової, Остерської,  Алма-Атинської.

А також провулків Таганрогського, Гилястого, Остерського, Слюсарного, Волхівського, Макаренка, Паровозного, Маломарганецького, Марганецького, Сеноманського та Шховиків.

На даний момент співробітники "Київгазу" вживають заходів для ліквідації аварії.  

Подача газу споживачам у районі буде припинена до 22.00 5 грудня.

"Мешканцям ДВРЗ на цей час необхідно перекрити газові вентилі, а також, з 18.00 забезпечити доступ в свої квартири для продувки і пуску газу", - попередили в "Київгазі".

Українська правда. Київ   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ