Попов заборгував за міську електричку 53 мільйони – "Укрзалізниця"


Заборгованість Київської адміністрації перед "Південно-Західної залізницею" за послуги міської електрички на становить 52-53 мільйони гривень.

Про це на прес-конференції 4 грудня заявив перший заступник начальника головного управління приміських пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександр Гудков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це електроенергія, користування інфраструктурою, інші витрати. Є договір між КМДА і ПЗЗ, але він не виконується, і адміністрація ("Укрзалізниця") доплачує значні кошти", - сказав він.

Гудков уточнив, що за проектом "Міська електричка" на сьогоднішній день використовується 10 електропоїздів.

Як відомо, держпідприємство "ПЗЗ" у рамках спільного з Києвом проекту "Київська міська електричка" у січні 2012 року передало рухомий склад електрички в кількості 10 електропоїздів на баланс КП "Київпастранс".

ПЗЗ взяла на себе відповідальність за належний стан залізничної інфраструктури, готова виконувати ремонтні роботи й організувати експлуатацію рухомого складу згідно з договором, однак уся відповідальність за стан рухомого складу міської електрички покладається на "Київпастранс".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ