У мерії хваляться, що за добу з Києва вивезли 245 тонн снігу


Упродовж дня 3 грудня зі столиці вивезли 245 тонн снігу та розсипали на дороги міста 2,2 тисячі тонн солі та 797 тонн піщано-соляної суміші.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КК "Київавтодор".

У корпорації наголосили, що вдень 3 грудня на дорогах міста працювало 237 одиниць снігоприбиральної та 89 одиниць допоміжної техніки.

"Обробка проїжджих частин проводилася кожні 3 години. На очищенні зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів, які обслуговуються ШЕУ районів, працювало близько 325 комунальників", - йдеться  в повідомленні.

Уночі з 3 на 4 грудня на автошляхах міста працювало 233 одиниці спецтехніки, з них: 90 солерозкидувачів і 77 снігоочисних машин, наголосили в мерії.

"Роботи із зимового утримання вулично-шляхової мережі продовжуються в посиленому режимі", йдеться в повідомленні.

Водночас варто відзначити, що на лівому березі столиці сніг майже неприбраний. Зокрема на метро "Дарниця" вся тротуари вриті товстим шаром льоду, а на дорогах стоїть болото завглибшки 10 см.

Така ж сама ситуація на Ленінградській площі та Троєщині. Якщо дороги там розчищені, то тротуари нагадують місцями болото, а місцями каток. 

"Сьогодні довелося іти на пошту. Я ледве дішла. Всюди кучугури снігу, лід", - жалілася киянка Ірина.

"На Троєщині такі тротуари, що можна ноги моламати. Спасибі Попову", - сказала місцева мешканка Оксана.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ