У Києві вибрали нового директора зоопарку



з сайту "Комерсант-Україна"

Новим гендиректора КП "Київський зоопарк" буде Євген Кирилюк.

Таке рішення прийняли члени конкурсної комісії після засідання, яке відбулося 29 листопада, повідомляє прес-служба КМДА. 

Уже наступного тижня буде підписано розпорядження про його призначення, після чого він приступить до виконання своїх професійних обов’язків.

На заміщення вакантної посади генерального директора столичного зоопарку подали заяви сім кандидатів. Усі вони надали програму розвитку зоопарку на п’ять років, своє бачення та пропозиції.

Кирилюк раніше (1998-2006) уже обіймав посаду керівника Київського зоопарку.

Як відомо, Олексій Толстоухов звільнився із займаної посади за власним бажанням 21 вересня. Відтоді обов’язки генерального директора столичного зоопарку тимчасово виконує Михайло Іванов.

У жовтні Київська адміністрація вирішила провести конкурс на посаду генерального директора Київського зоопарку.

Раніше екс-мер Києва Олександр Омельченко заявив, що може забрати подарованих Київському зоопарку двох ведмежат і слоненя, якщо генеральним директором зоопарку буде призначено не Кирилюка.

Фракція партії "УДАР" Віталія Кличка у Київраді заявляла про наміри Києва провести закритий конкурс на вибір гендиректора зоопарку 29 листопада.

Голова КМДА Олександр Попов заявив, що вважає Кирилюка гідним кандидатом на посаду директора зоопарку замість Олексія Толстоухова, який звільнився.

Національний екологічний центр звернувся із листом до Попова із проханням провести відкритий конкурс на посаду директора КП "Київський зоопарк".

При цьому центр виступив проти призначення Кирилюка.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ