Генплан Києва можуть прийняти навесні 2013


До 1 грудня має бути сформований остаточний проект Генерального плану розвитку Києва до 2025 року, а затвердити документ можуть навесні наступного року.

Про це заявив начальник КО "Інститут Генерального плану Києва" Сергій Броневицький, пише муніципальна газета "Хрещатик".

"До 1 грудня має бути доопрацьований за результатами проведення громадських слухань проект нового генерального плану міста Києва. Зараз фактично йде зараз друк матеріалів, для того, щоб 1 грудня передати ці матеріали замовнику, ГУ містобудування та архітектури КМДА. Після цього почнеться процедура узгодження цього документа", - сказав Броневицький.

За його словами, спершу документ мають розглянути на засіданні архітектурно-містобудівної ради, потім узгодити з міськими службами та державними службами, а тоді провести комплексну державну експертизу проекту, що займе близько 2 місяців.

Після завершення всіх вищезазначених процедур документ, за словами Броневицького, планується розглянути на засіданні Кабінету міністрів.

"І потім, ми сподіваємося, що, або навесні наступного року, або на початку літа буде затверджений цей проект", - підсумував Броневицький.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ