Азаров хоче спитати киян, чи потрібний швидкісний трамвай на Троєщині


Прем'єр Микола Азаров підкреслив, що для реалізації інфраструктурних проектів в Києві на 2013 рік, окрім обов'язкових проектних досліджень експертів, йому цікава думка городян.

Про це він заявив, коментуючи в мережі Facebook інформаційну колізію щодо необхідності функціонування швидкісного трамваю на Троєщині в Києві, повідомляє Урядовий портал.

Азаров зазначив, що в Інтернеті і на телебачення поширена інформація про необхідність закриття швидкісного трамвая на Троєщину - на противагу цьому громадяни пишуть йому листи на Facebook про зручність цього транспорту на масиві.

"Треба, напевно, провести якесь опитування. Якщо людям це не потрібно, то, можливо, й припинити подальші роботи в цьому напрямку", - сказав він.

За його словами, при реалізації всіх проектів у Києві вивчалася думка городян.

"При їх реалізації, ще раз підкреслюю, враховувалися напрацювання, проектні дослідження дуже багатьох колективів", - сказав Азаров, додавши, що за останні два роки в Києві реалізовано велику кількість різних проектів.

Прем'єр заявив, що йому цікава думка киян про розвиток Києва. "Мені хотілося б знати думку киян з цього приводу, тим паче, що зараз формується план розвитку на 2013 р.", - сказав він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ