Герега більше не думає про перевибори і іншим радить



Фото з Facebook Гереги

Секретар Київради Галина Герега не має наміру брати участь у перевиборах і висувати свою кандидатуру в одному з проблемних округів.

Про це вона заявила в інтерв’ю "Комсомольській правді".

"Я вважаю, що по цих округах повинні балотуватися тільки ті кандидати, за яких люди голосували на виборах 28 жовтня. Усім іншим варто проявити гідність і самоповагу й відмовитися від участі в перевиборах", - сказала Герега.

Вона додала, що "фактично люди вже визначилися, кого вони бачать своїми представниками в парламенті по цих округах, і не їх провина, що встановити результати їх волевиявлення не вдалося".

Герега також відзначила, що вона вирішила не оскаржувати свою поразку у 215 окрузі у судах, бо її представникам у виборчій комісії погрожували опоненти.

"Мандат депутата Верховної Ради не є пріоритетом у моєму житті. Я впевнена, що виграла вибори й виграла їх чесно. Але, на відміну від своїх опонентів, я не була налаштована отримати перемогу за всяку ціну. Я не могла допустити, щоб у моєму районі була розгорнута міжусобна війна", - сказала вона.

Герега також додала, що поки не думає про участь у виборах мера Києва.

"Думаю, логічним буде дочекатися рішення Верховної Ради про дату виборів і лише після цього міркувати про можливих кандидатів. Скажу вам чесно, поки я планую зосередитися винятково на вирішенні міських проблем, яких нагромадилося достатньо за той час, поки політики боролися за мандати", - підсумувала секретар Київради.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ