Бізнес-центр "Поділ Плаза" і "Глобус" виставили на продаж



Фото elektraua.livejournal.com

У Києві на продаж виставлено кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині столиці, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус".

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на огляд ринку нерухомості України за третій квартал 2012 року, підготовлений компанією DTZ.

"Сьогодні на вторинному інвестиційному ринку в Києві виставлені на продаж кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині української столиці. Серед них, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус". Очікується, що операція з продажу хоча б одного з них завершиться до кінця поточного року ", - йдеться в огляді DTZ.

Крім того, в огляді наголошується, що з початку 2012 року на продаж також було виставлено ​​і готель Hyatt Regency Kyiv.

За оцінками компанії DTZ, загальний обсяг вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в четвертому кварталі 2012 року може потенційно становити $680 мільйонів, тоді як в третьому кварталі – він становив близько $39 мільйонів, а в першому півріччі не було укладено жодної вторинної інвестиційної угоди.

Найпривабливішими для вторинного інвестування в Україні, на думку фахівців DTZ, залишаються якісні об'єкти торговельної та офісної нерухомості, тоді як інтерес до готельної нерухомості дещо охолов порівняно з динамікою 2009-2010 років.

Раніше деякі ЗМІ стверджували, що власниками бізнес-центру "Поділ Плаза" класу "А", розташованого на вул. Спаській, 30, та торгового комплексу "Глобус" в історичному центрі Києва, є компанія London&Regional.

Компанія DTZ була створена в 1994 році, з 6 грудня 2011 року вона входить до UGL Services, яка є підрозділом компанії UGL Limited.

Компанія надає комплексні послуги корпоративним клієнтам і орендарям, а також пропонує рішення з інвестування в нерухомість, здачі в оренду, управління та технічного обслуговування об'єктів нерухомості тощо. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ