У Попова хваляться, що Київ готовий до зими


КК "Київавтодор" звітує про готовність дорожньої інфраструктури столиці до зими.

Про це розповів ген директор корпорації Георгій Глінський, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, вже підготовлено до роботи всю наявну снігоприбиральну техніку: 104 солерозкидувачі, 98 снігоочищувачів, 9 снігонавантажувачів, 30 навантажувачів посипальних матеріалів та 52 трактори з очисним обладнанням.

"Усього на дороги столиці готові вийти 293 одиниці спецтехніки комунальної корпорації", - розповів Глинський.

Окрім того, за його словами, "Київавтодор" уклав договори зі сторонніми підприємствами на виділення додаткової спецтехніки на осінньо-зимовий період – 112 самоскидів, 8 грейдерів, 34 навантажувачі, 29 екскаваторів та 6 бульдозерів.

Також дорожні служби заготовили 32,8 тисячі тонн технічної солі, 1,2 тисячі тонн фрикційних матеріалів та 5,8 тисячі тонн піскосоляної суміші.  

"Для кращої і більш ефективної роботи нашої техніки в зимових погодних умовах, ми подали голові КМДА пропозицію ініціювати розпорядження, яке б передбачало паркування транспортних засобів у парні дати – на парному боці вулиці, а в непарні – на непарному боці вулиці, як це було передбачено раніше", - сказав Глінський.

Крім того, "Київавтодор" просить міську владу заборонити стоянку транспортних засобів на вулицях центральної частини міста вночі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ