"Київхліб" знизив ціни на хліб, який подорожчав 12 листопада



Фото ТСН

ПАТ "Київхліб" заявляє, що знизив ціну на два сорти хліба, які подорожчали з 12 листопада.

Про це повідомляє сайт компанії.

"У результаті ретельного аналізу з боку КМДА, Київського міського територіального відділення Антимонопольного комітету і  ПАТ "Київхліб" були знайдені можливості щодо часткового зниження цін на вказані сорти хліба із врахуванням рекомендацій АМКУ", - йдеться в повідомленні.

У "Київхлібі" наголосили, що з 20.00 15 листопада відпускна ціна підприємства на хліб "Український столичний подовий" становитиме 4,02  гривні та батон нарізний "Київський" – 3,3 гривні.

"Об’єднання первинних профспілкових організацій "Київхліб" підійшло із розумінням до цього кроку Правління "Київхліба" і зобов’язало останнього поступово підвищити заробітну плату трудовому колективу підприємства, починаючи з грудня 2012 року", йдеться в повідомленні.           

Як відомо, 12 листопада "Київхліб" підвищив ціни на сорти хліба, що виготовляються за покращеною рецептурою, зокрема на "Український столичний подовий" з 4 гривень до 4,68 гривні та батон нарізний "Київський" з 3,50 гривень до 3,84 гривень.

Того ж дня Київська адміністрація звернулась до Антимонопольного комітету та Прокуратури Києва з проханням перевірити правомочність таких дій "Київхліба".

15 листопада Антимонопольний комітет зобов’язав ПАТ "Київхліб" встановити економічно обґрунтовані ціни на хлібопродукцію.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ