Власник Гостинного двору отримає 8,5 мільйона на реконструкцію скверу


КП "Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт" КМДА замовило у ЗАТ "Укрреставрація" реконструкцію парку на перетині вул. Ковпака та Червоноармійської в Печерському районі Києва.

Вартість угоди склала 8,49 мільйона гривень, пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Парк, в якому встановлено пам’ятник Георгію Гонгадзе і загиблим журналістам, потрібно реконструювати впродовж 3 місяців з моменту підписання угоди. Роботи фінансуються коштом місцевого і державного бюджетів.

Проектом реконструкції парку передбачено благоустрій території біля фонтану, підсилення підпірних стін з наступним їх обличкуванням, влаштування дитячого майданчика, елементи якого кріпляться металевими анкерами до бетонної основи з бетону.

Як відомо, в 2011 році підряд на ремонт фонтану в цьому сквері вартістю 4,9 мільйона гривень отримало ТОВ "Інтеко інжиніринг" депутата Київради Дмитра Андрієвського.

Єдиним акціонером ЗАТ "Укрреставрація" є ПАТ "Укрреставрація", яка володіє будівлею Гостинного двору на Контрактовій площі в Києві і зі скандалом отримала дозвіл на повну реконструкцію будинку.

Керівниками ПАТ є менеджери, які раніше працювали в приватних структурах нинішнього голови Державного управління справами Андрія Кравця.

Єдиним акціонером ПАТ є кіпрський офшор "Афідреко холдингс лімітед" (Afidreko Holdings Limited).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ