У Попова обіцяють, що "український" і батон не подорожчають



Фото kolo.poltava.ua

Київська міська державна адміністрація не бачить підстав для підвищення цін на соціальні сорти хліба.

Про це на прес-конференції 30 жовтня заявив начальник Головного управління цінової політики КМДА Василь Яструбинський, повідомляє прес-служба мерії.

"З 2008 року міська влада категорично не підвищує ціни на соціальні сорти хліба. І сьогодні ми також не бачимо підстав для таких змін. Соціальні сорти хліба мають залишатися доступними для усіх киян", – підкреслив він.

Яструбинський також розповів, що на початку вересня до центральних органів влади та столичної адміністрації дійсно надійшло звернення ВАТ "Київхліб" з проханням розглянути питання можливості підвищення цін на соціальні сорти хліба.

КМДА зробила запит до підприємства з проханням надати економічне обґрунтування даного звернення. Однак упродовж двох місяців підприємства так і не надали такої інформації.

Разом з тим начальник Головного управління цінової політики зазначив, що підприємство залишає за собою право змінювати ціни на здобні сорти хліба, та сорти покращеної рецептури.

Як відомо, раніше голова ради об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром" Олександр Васильченко заявив, що у листопаді по всій Україні зростуть ціни на хліб.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ