Попов перед виборами тиждень безкоштовно покатає киян у трамваї


25 жовтня на Троєщині запрацює швидкісний трамвай від вул. Милославської до пересадочного вузла на Міську кільцеву електричку.

До 1 листопада проїзд у трамваї буде безкоштовним, заявив голова КМДА Олександр Попов.

"На час, поки ми зводитимемо метро на Троєщину, трамвай з пересадкою на кільцеву електричку візьме на себе основне навантаження пасажирських перевезень на житловому масиві. Цей проект допоможе скоротити час, який кияни проводять у транспорті, дістаючись своїх місць роботи або домівки", – цитує Попова прес-служба КМДА.

Після 1 листопада мешканці Троєщини зможуть діставатися правобережної частини Києва, користуючись комбінованим квитком, вартість якого становитиме 2 гривні.

Квиток можна буде використовувати для проїзду власне у трамваї (прокомпостирувавши його з однієї сторони), а потім і у міській електричці (прокомпостирувавши з іншої сторони).

Особливістю нового комбі-квитка є те, що його повторне використання у турнікетах неможливе.

У міжпіковий час, коли кільцева електричка не працюватиме, рух швидкісного трамвая буде організовано від станції "Милославська" до "Генерала Ватутіна", де пасажири зможуть скористатися послугами нового тролейбусного маршруту №28, що курсуватиме до залізничної станції "Зеніт" через станцію метро "Петрівка". Середній рух інтервалу тролейбусів складатиме 5 хвилин.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ