20 жовтня у Києві влаштують велике прибирання


У рамках осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста 20 жовтня у столиці відбудеться загальноміський суботник.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, працівники КП УЗН Голосіївського району прибиратимуть сміття та опале листя у парку ім. М. Рильського з 10.00 до 14.00, після чого планується висадження троянд.

Фахівці Дарницького КП УЗН о 10.00 розпочнуть роботи з благоустрою парків "Привокзальний", "Таращанець", "Позняки" та на вул. М. Драгоманова, 21-Б, 23-Б. А у парку "Партизанської слави" та на вул. Кошиця, 9-Б зеленбудівці саджатимуть дерева.

Деснянське КП УЗН о 10.00 саджатиме дерева і кущі на вул. Каштановій, Братиславській, просп. Ватутіна, а у парках "Молодіжний" і "Фестивальний" з’являться нові кущі. Прибиратимуть також території парків "Кіото", "Деснянський", "Дружби народів" і просп. Лісовий.

Зеленбудівці Дніпровського району о 10.00 працюватимуть у парку "Аврора", а у Гідропарку о 09.00 перекопуватимуть квітники.

Спеціалісти зеленого господарства Оболонського району згрібатимуть опале листя о 09.00 у парку "Пуща Водиця".Печерське КП УЗН о 10.00 приводитиме у належний стан території парків "Хрещатий", "Міський сад", "Вічної Слави", "Аскольдова могила", "Печерський", "Наводницький", а також бульвари Лесі Українки, Дружби Народів та скверів М. Заньковецької і І. Козловського.

Фахівці Подільського КП УЗН о 10.00 упорядковуватимуть території парку на Замковій горі, "Кинь-Грусть", просп. Свободи і Г. Гонгадзе.

Святошинське КП УЗН о 10.00 прибиратиме сміття та опале листя у скверах на вул. Котельникова, 26 та вул. Верховинна, 8-14, а також на бульварі Вернадського.

Працівники зеленого господарства Солом’янського району о 10.00 саджатимуть кущі і дерева у Ландшафтному парку, у парках "Супутник" і "Вінницький" та на бульварі І. Лепсе.

Зеленбудівці Шевченківського КП УЗН о 10.00 загрібатимуть листя у парках ім. Т.Г.Шевченка, "Володимирська гірка", "Нивки", у скверах ім. Гончара, ім. Чкалова, на вул. Нагірній та Сирецькому гаю.

Крім того, фахівці КП "Святошинське лісопаркове господарство" о 10.00 прибиратимуть сміття та замінюватимуть застарілі лісові меблі у зоні відпочинку "Виноградар".

КП "Дарницьке лісопаркове господарство" о 09.00 прибиратиме побутове сміття на вул. Ялинкова, Жукова та біля мікрорайону Бортничі, а КП "Лісопаркове господарство "Конча-Заспа" о 10.00 наводитимуть лад на вул. Матикіна і Сосновій.

Також о 09.00 колектив КО "Київзеленбуд" прибиратимуть Гідропарк, саджатимуть на території дерева та з 10.00 наводитимуть порядок у Маріїнському парку та саджатимуть там ялинки і кущі барбарису.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ