Галерея "Гама" (М. Грушевського, 9) запрошує на виставку Олега Радван "Між світами"

22.10.2012  14:16 __ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


25 жовтня у галереї сучасного українського авторського мистецтва "Гама" вперше в Україні відкривається персональна виставка видатного американського художника, українця за походженням, Олега Радван "Між світами".

Про це повідомляє прес-служба галереї.

Митець народився, одружився та дав життя своїм дітям саме в Україні. У пошуках спокою мігрував до Ізраїлю, звідти – в Канаду за стабільністю та досвідом. Упродовж всього життя мав дві мрії: малювати олією на полотні та жити  в найкращому, за його словами, місті – Києві.

За втіленням першої мрії Олег Радван вирушив до Америки. Саме там у 2002 році розпочинається його творчий шлях. Уже за декілька років митець набуває професіоналізму, майстерності  та індивідуального стилю. 

 

На сьогоднішній день Олег Радван – митець міжнародного рівня, переможець багатьох всесвітньовідомих художніх конкурсів, лауреат 15 премій, учасник більш ніж 20  серйозних виставок (включаючи виставку у Флоренції, Італія).

У 2012 році разом зі своїми досягненнями та вірною дружиною Наталією уже видатний художник Олег Радван здійснив свою другу мрію – оселився в Києві.

З 26 жовтня столичні мешканці матимуть змогу побачити його унікальні, відомі у світі, роботи.

 

Виставка триватиме до 7 листопада включно за адресою: вулиця Грушевського, 9.

Галерея "Гама" та Олег Радван щиро запрошують стати свідками визначної події як для мистецтва в цілому так і для митця, що йшов далекою дорогою додому.

Вхід на відкриття – по запрошеннях, з 26 жовтня – вхід вільний.

Тел. для довідок: 066 482-82-02, 332-7-338.

http://gamma-gallery.com/

Фото надані галереєю "Гама"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ