"Київводоканал" попереджає киян не оплачувати "лівих" квитанцій


"Київводоканал" застерігає мешканців від оплати сторонніх квитанцій на проведення експертизи водопровідної води.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У зв’язку з численними зверненнями мешканців щодо отримання квитанцій для "добровільної" оплати "проведення експертизи якісного стану питної водопровідної води" інформуємо, що подібна діяльність жодним чином не стосується роботи "Київводоканалу", - йдеться в повідомленні.

За словами споживачів, згідно з отриманою квитанцією, кошти у сумі 28 гривень потрібно перерахувати до 20 числа поточного місяця на рахунок ПП "Творче об’єднання "Талісман".

"Товариство не співпрацює із зазначеною фірмою. А сплата за послугу здійснюється згідно із затвердженим тарифом, відповідно до показників лічильника або норми водоспоживання", - наголосили у водоканалі.

"Проведення "Київводоканалом" планових перевірок якості питної води у міській мережі водопостачання – це послуга, яка входить до складу тарифу та не оплачується окремо. Єдиним дійсним документом для оплати послуг є стандартна квитанція, яку кидають до поштової скриньки", - зазначив директор розрахункового департаменту водоканалу Станіслав Каплуненко.

Головний технолог "Київводоканалу" Інна Лавренчук наголосила, що якість питної води в мережах централізованого водопостачання знаходиться під жорстким лабораторним контролем Київської санепідстанції та трьох виробничих лабораторій водоканалу.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ